Slik tilpasser en Garmin Nuvi 200

Du kan legge til en personlig touch til Garmin Nuvi 200 ved å endre kjøretøyikonet. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du tilpasser skjermen Garmin kjøretøy til ikonet du ønsker ved hjelp av gratis Garmin Garage online service.

Bruksanvisning

1 Koble Garmin-enheten til datamaskinen med den medfølgende kabelen. Både datamaskinen og GPS bør være på.

2 Ved hjelp av datamaskinen og nettleseren til å gå online til Garmin Garage nettstedet.

3 Velg din nye bil ved å klikke på linken for "Alle kjøretøy" under Quick delen. Klikk på ikonet for den bilen du ønsker å laste ned til din GPS-enhet.

4 Klikk på knappen merket "Download Vehicle", velg deretter "Open". Deretter velger du "Extract" og deretter "Browse" for å finne GPS-enheten er koblet til datamaskinen. Velg mappen merket "Vehicle" og velg "Extract". Dette vil spare bilen til GPS-enheten.

5 Koble GPS-enheten fra datamaskinen. På GPS-skjermen, velg "Verktøy" og deretter "Innstillinger" og deretter "Map" og deretter "Automobile" og deretter "Vehicle". Finn bilen du ønsker å bruke. Velg "Meny" for å gå tilbake til hovedsiden og nyte å se den tilpassede kjøretøy på kartet.

Hint

  • Garmin gir også fri programvare kalt "Garmin Communicator", som kan brukes til å laste ned og installere nye biler for GPS-enheten, hvis kompatibel med datasystemet.
  • Garmin Nuvi 200 er avviklet til fordel for nyere modeller som inkluderer både kart og stemmeinstruksjoner. For nyere modeller, kan Garmin Garage brukes til å tilpasse både kjøretøyet og stemmen som brukes av GPS-enheten.