Slik tester TV-signalstyrke

Slik tester TV-signalstyrke


Signalstyrken for en satellitt-TV-tilkobling er iboende viktig for drift av fatet, som signal klarhet vil direkte påvirke satellitt TV-mottak og kan svekke den til det punktet at glede av forbindelsen er umulig. Heldigvis inkluderer satellitt-mottaker boks et digitalt signal meter skjerm verktøy som lar deg teste signalstyrken, og utføre nødvendige korrigeringer til parabolantenne orientering for å forbedre signalmottaket.

Bruksanvisning

1 Kontroller at parabolantenne er koblet til den medfølgende satellitt-mottaker boks. Mottakerboksen bør settes opp av TV. Ta koaksialkabelen som kommer ut av baksiden av fatet mast og føre den inn på baksiden av receiveren, hvor "ANT IN" port ligger. Plugg koaksialkabel her.

2 Koble satellittmottakeren boksen til TV-en. Denne boksen har røde, hvite og gule kompositt portene på ryggen. TV har matchende porter. Beleilig, dine mottakerboks skip med en komposittkabel som har to sett med røde, hvite og gule plugger, en på hver side. Koble ett sett av disse pluggene i fjernsynets kompositt-porter og den andre inn mottakerens sett.

3 Sørg for at både satellittmottakeren og TV er slått på. En meny vises på TV-en når mottakeren er ferdig med oppstarten.

4 Velg "Signal Meter Screen" fra mottakermenyen.

5 Gå tilbake til parabolantenne utenfor og har en assistent opphold med måleren skjermen for å overvåke signalstyrken endres.

6 Lag svak, inkrementell opp / ned retning (høyde) endres til parabolen hver 5 til 10 sekunder. I mellomtiden mellom hver trinnvis justering, vil signalmåleren skjermen oppdateres ved å lese den nye fatet orientering og indikerer hvor sterk strømsignalet er og hvor nær du er å peke din rett til riktige koordinater. Fortsett å gjøre endringer i høyde som anvist for å oppnå et sterkere signal.

7 Lag svak, inkrementell venstre / høyre retning (azimuth) endrer til parabolen hver 5 til 10 sekunder, igjen venter på signal meter skjermoppdateringer. Fortsett å lage høyde og azimuth endringer før måleren skjermen indikerer at du har truffet de riktige koordinatene. Dette vil resultere i en optimal signal.

8 Pass på at det ikke er noen hindringer rundt parabolantenne eller over det som kan svekke dens siktlinje til åpen himmel over, da dette vil gi en betydelig og negativt påvirke satellittsignalmottak. Området rundt retten skal være fri for hindringer som kraftlinjer, trær og høye bygninger.