Slik tester en traktor Lys

Nesten alle traktorene er utstyrt med frontlykter, baklys, bremselys og sidemarkeringslysene. Bare fordi lysene stoppe arbeids betyr ikke nødvendigvis at pæren er brent ut. Det kan være en defekt jordledning, brutt jordledning, defekt lys plugg eller en defekt lysbryter. Nøkkelen til å diagnostisere en traktor lys som ikke fungerer er å bruke riktige grunnleggende feilsøking. Start alltid med de åpenbare komponenter.

Bruksanvisning

1 Parkere traktoren på et flatt underlag og slå av motoren med overføring i gir.

2 Synlig inspisere innsiden av lyset for å sikre at lyspæren element er fortsatt intakt. Lyspæren element innsiden av lys er de to utstikkerne som er sikret med en ledning. Dersom lyspæren er gått, vil en sikre ledningen bli brutt og atskilt fra de to utstikkerne. Hvis du ikke kan se pære innsiden av lyset, fjerne lyskilden fra traktoren

3 Fjern traktoren lyset fra traktoren med en skralle og socket hvis det er nødvendig for å fjerne eventuelle festeboltene. Fjern pæren fra lyskilden og inspisere pære å se om det er blåst. Hvis pæren er blåst, erstatte den med riktig størrelse pære. Test ledningsnettet pluggen som kobles til lyskilden pluggen ved å sikre at strømmen blir til lyskilden.

4 Slå traktorens tenningsnøkkelen til tilbehøret posisjon. Slå lysbryteren til "On" posisjon. Finn en ren bolt eller metalloverflate på siden av traktoren skal brukes som en grunnkilde. Hekt den svarte jordledningen klemme på test lys til jordings plassering på traktoren. Test ledningsnettet pluggen som kroker til lyset pluggen først.

5 Skyv tuppen av test lys inn i en av de ledende delene inne i ledningsnettet pluggen. Hvis lyset inne i testlyset ikke lyser, flytte tuppen av testen lyset til den andre spiss inne i ledningsnettet pluggen. Hvis lyset innsiden av test lys lyser, vil dette vise at riktig mengde strøm gjør det til lyspæren, som da vil bestemme at lyspæren er dårlig. Skift ut pæren. Hvis lyset ikke lyser opp inne i testen lys, sjekk bakken ledninger festet til lyskilden.

6 Finne noen jordledning som er festet til lyskilden. Jordledningen vil vanligvis være farget svart eller hvit, og det vil bli festet til en metalloverflate på traktoren. Jordledningen vil vanligvis være festet til metalloverflaten ved en liten bolt, mutter eller skrue. Før du fjerner jordledningen, inspisere jordoverflaten for korrosjon eller rust. Korrosjon eller rust kan hindre jordledningen fra god kontakt og hindre lys fra å jobbe.

7 Løsne og fjern bolten eller mutteren som fester jordledningen til metalloverflaten. Undersøk endene av jordledningen for skader, korrosjon eller rust. Bruk en stålbørste til å rense bort rust eller korrosjon fra metalloverflaten og jordledningen. Jordledningen må ha en ren metalloverflate for å være i stand til å gjøre de riktige bakken for lyskilden. Dersom jordledningen er skadet, må du skifte jordledningen med en ny ledning.

Hint

  • En test lys for kontroll av elektriske komponenter kan finnes på de fleste auto deler butikker.
  • Dersom lyspæren inne på lyskilden ikke er munnblåst og strømmen er å gjøre det til ledningsnettet til lyskilden plugg, kan det være feil ledninger mellom lyskilden og lysbryter eller lysbryteren selv.
  • Hvis traktoren er utstyrt med en sikringsboks, sjekk sikringene for de eksterne lysene først. En sikring vil generelt blåse før lyspæren slag.
  • Pass på at traktoren er slått av med overføring i gir for å hindre traktoren mot å rulle. Bruk bremseklosser om nødvendig.