Slik Sync Min Blackberry Med Kerio

Slik Sync Min Blackberry Med Kerio


Kerio er en e-postserver som er ofte funnet i bedriftens e-post servere som et alternativ til Microsoft Exchange. Blackberry er kjent for e-integrasjon og synkronisering evner, og blir brukt i næringslivet delvis for deres sterke sikkerhet og kompatibilitet med Microsoft Exchange og Kerio. Synkronisering av Blackberry til en Kerio server kan settes opp raskt, slik at heltid over-the-air push mail skal sendes til og fra Blackberry-enheten. Ikke bare vil din e-post synkroniseres, så vil dine kontakter, kalendere og oppgaver.

Bruksanvisning

1 Logg inn Blackberry Web Desktop Manager på datamaskinen. For å logge inn, må du bruke Internet Explorer. Nettstedet "https: //bes-server.kerio.local: 3443 / webdesktop / & quot; ligner på Blackberry Web Desktop Manager adresse for ditt system (sjekk med din IT-avdeling for nøyaktig nettadresse).

2 Naviger til "e-postinnstillinger" og "Omadressering mapper", og deretter velge hvilke mapper som skal legges til presse til Blackberry-enheten. "Innboks" og "sendt" er aktivert som standard. Klikk "Lagre" for å lagre innstillingene.

3 Naviger til "e-postinnstillinger" og "Kontakt mapper" og velg mappene du vil legge til. Dette alternativet legger til kontakter fra en annen mappe, i motsetning til de kontaktene som ble lagt som standard. Klikk på "Lagre".

4 Slå på Blackberry-enheten. Klikk på "Meny", "Alternativer" og "e-post avstemming." Sett verdien av "Slett On" til enten "Postkasse og håndholdt enhet" eller "Spør". Klikk "Lagre" for å bekrefte Kerio epost synkronisering via Blackberry Enterprise Server (BES).