Slik Sync en iPhone til to forskjellige Macer

Slik Sync en iPhone til to forskjellige Macer


Bruk din iPhone på to forskjellige Macer og synkronisere informasjon på begge datamaskinene. Den eneste måten du kan gjøre dette på er å synkronisere musikk og andre mediefiler på en Mac, og synkronisere kontakter og kalender på den andre Mac (du trenger en spesiell programvare for å gjøre dette). Har din iPhone synkroniseres med to Macer er praktisk for folk med flere datamaskiner eller med en jobb-PC og en personlig datamaskin.

Bruksanvisning

først Mac

1 Velg "Finder" for å åpne et nytt vindu. Velg "Gå> Gå til mappe."

2 Skriv "~ / Musikk / iTunes" og trykk "Go".

3 Klikk på "iTunes Music Library.xml." Vent til det å åpne i TexEdit.

4 Kopier og lim inn Library Vedvarende ID nøkkel (en streng av 16 tall og bokstaver) til et tomt dokument eller skrive det ned.

Second Mac

5 Velg "Finder" for å åpne et nytt vindu. Velg "Gå> Gå til mappe."

6 Skriv "~ / Musikk / iTunes" og trykk "Go".

7 Marker både "iTunes Music Library.xml" og "iTunes Library". Hold nede "Command" og "C" samtidig for å kopiere begge filene.

8 Dobbeltklikk på "iTunes Music Library.xml" for å åpne den. Kopier Library Vedvarende ID nøkkelen i et tomt dokument eller skrive det ned et sted. Slett disse tallene i dokumentet, og erstatte den med Library Vedvarende ID fra første Mac. Lagre filen.

Bruke heksadesimal redigering

9 Last ned en heksadesimal programmet på Mac-en (se Ressurser). Dette programmet lar deg redigere alle størrelser fil i en heksadesimal format. Installer det på datamaskinen og åpne programmet.

10 Klikk på "iTunes Library" for å åpne den. Gå til "Søk" og lim biblioteket Vedvarende ID du kopierte over i den første delen. Velg "Hex" og trykk "Enter".

11 Finn den gamle Library Vedvarende ID i regnearket og erstatte den med en fra din første Mac. Lagre filen.

12 Koble iPhone til Mac og lansere iTunes.