Slik Skift ut sikringene i en Pontiac Grand Prix

Det er mulig å blåse en elektrisk sikring i Pontiac Grand Prix når som helst, enten du eier basen, GXP eller GT-modellen. Mens en modell som er eldre enn 1987 kan ha sikringer på forskjellige steder, til prosessen endre en sikring er den samme. Skift ut den gamle sikringen på bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Slå av Grand Prix før du begynner å skifte en sikring. Finn sikringsboksen inne i hanskerommet på passasjersiden av instrumentpanelet.

2 Se bak en liten kasse til høyre inne i hanskerommet. Trekk dekselet ut for å få tilgang til sikringene.

3 Sjekk innsiden av omslaget av sikringsskapet for en sikring puller og oppføring av sikringer finnes der. Bruk sikringen avtrekker for å fjerne sikringen du trenger. For eksempel, i en 2000 Pontiac Grand Prix, er vindusvisker sikringen i sporet merket WIPER.

4 Skyv en ny sikring som har samme vurdering i det åpne sporet til den klikker. I trinn tre eksempel, ville vindusviskere bruke en 25-amp mini sikring.

5 Slå sikringsboksen og hanskerom og starter Grand Prix. Bekreft den nye sikringen er i stand.

Hint

  • Den høyere strømsikringer, slik som for hornet eller tenning, er funnet i den under avtrekk sikringsskap. Dekselet er merket SIKRINGER så det er lett å finne.