Slik sikkerhetskopierer EVO 4G-kontakter til et SD-kort

Slik sikkerhetskopierer EVO 4G-kontakter til et SD-kort


System glitches eller fysiske skader på HTC EVO 4G ofte provosere mer bekymring for de data som finnes i enheten enn for smarttelefonen selv. Mens dine kontakter, for eksempel, blir automatisk synkronisert til den primære Google-konto på enheten din, kan du unngå utilsiktet tap av data - og opprettholde offline tilgang - ved også å lage en andre, papirkopi av informasjonen. En måte å gjøre dette på er å overføre informasjonen til den installerte SD-kortet.

Kontakt Export

Start "Folk" app fra startsiden eller app skuff og trykk på "Meny" tasten. Velg alternativet "Manage Kontakter" og velg deretter "Import / Export Kontakt». Når du har valgt "Eksporter til SD-kort" fra neste meny av alternativer, angi hvilken liste over kontakter du ønsker sendt til eksternt minne. Trykk "OK" for å bekrefte valget og gi enheten en liten stund for å fullføre eksport.

Format av de eksporterte dataene

Kontakten data blir lagret i vCard-format, som er kompatibel med alle typer mobile enheter, samt en rekke e-post og adressebok programvare. Selv om denne type fil inneholder alle de tekstbaserte data i hver oppføring - for eksempel telefonnumre og adresser, flere notater og eventuelle egendefinerte felt du har lagt - det vil ikke eksportere bildene du har lagt ved som identifikatorer for kontaktene dine.