Slik reparerer en Magnavox 42MF337B / 37

Det er flere problemer med ytelsen du kan oppleve med din Magnavox 42MF337B / 37 HD-TV. Noen av disse inkluderer TV ikke slå på, ikke noe bilde vises på skjermen når TV er på, og dårlig lydkvalitet (eller ingen lyd i det hele tatt). Avhengig av hva problemet du opplever, er det flere alternativer tilgjengelige for deg å fikse det.

Bruksanvisning

Ingen strøm

1 Sjekk hovedstrømbryteren. Hvis det ikke er satt ordentlig i (eller ikke plugget i det hele tatt), gjør TV ikke få kraft. Trygt koble bryteren til en stikkontakt.

2 Koble fra TV og vent 60 sekunder. Etter 60 sekunder, koble til TV tilbake igjen.

3 Koble TV til et annet strømuttak. Noen ganger hindrer en dårlig socket TV fra får strøm.

ikke noe bilde

4 Sjekk video eller antennekablene å sikre at de er koblet til ordentlig. Hvis ikke, plugge dem inn.

5 Tilgang til hovedmenyen og justere andre fargeinnstillinger lysstyrken og for å se om de er satt for mørkt. I så fall justere disse innstillingene til du ser bildene på skjermen igjen.

6 Sjekk fjernsynets vents å sikre at det ikke finnes hindringer blokkerer dem. TV-apparatet har en innebygd beskyttelsesmodus som hindrer bruk av TVen hvis det er for mye varmeutvikling. Fjern eventuelle hindringer eller prøve å flytte TV til et mer åpent område.

Ingen lyd eller dårlig lyd

7 Endre kanaler og justere volumet. Noen kanaler kan komme i roligere enn andre.

8 Tilgang "Settings" fra hovedmenyen og velg "Sound". Sjekk for å se om lyden er satt til "Stereo". Den "Stereo" lyd innstilling gir for mye klarere lyd enn innstillingen "Mono". Hvis lyden er satt til "Mono", endre det til "Stereo".

9 Sjekk lydkablene på baksiden av TV-apparatet. Hvis de ikke er koblet til ordentlig (eller ikke plugget i det hele tatt), får du ingen lyd. Hvis disse kablene er løse eller ut, sett dem tilbake igjen.

Hint

  • Hvis det er et internt problem med TV som krever det skal åpnes for å fikse, har TV profesjonelt reparert stedet forsøke det selv.