Slik reparerer bakskjermen på en 1993 Ford F150

Bakskjermen på en 1993 Ford F150 er helt flatt og glatt med unntak av et lite spor langs toppen. Når bakskjermen er skadet, er den vanskeligste delen av reparasjons få sheetmetal helt flat og rett. De fleste mennesker med bare litt erfaring fra bilindustrien kan reparere bakskjermen på en 1993 Ford F150 hvis de riktige trinnene er tatt og de riktige verktøyene brukes.

Bruksanvisning

1 Bruk 180-sandpapir til sand det skadede området ned til bart metall. Sparkel vil ikke forholde seg til gammel maling eller primer og må brukes på bart metall. Hvis det er bulker, sand inne og opp til fire inches rundt bulk. For forhøyninger som er over den omkringliggende overflaten, bruke et organ hammer for å banke forsiktig på dem. Det er best å tappe dem ned lavere enn overflaten og reparere dem som om de er bulker.

2 Påfør et tykt lag med sparkel til alle dented områder. Bruk en nal til å bruke filler og la det sitte høyere enn overflaten av fender. La sparkelen tørke i tretti minutter.

3 Sand filler med 220-sandpapir plassert på en slipekloss. Den pussekloss bidrar til å holde overflaten flat og rett. Sliping med hånden kan føre til krusninger eller en ujevn overflate som ikke vil være merkbar før den nye malingen har tørket. Sand til filler er på nivå med fender overflate og glatt.

4 Spray et tykt lag av primer på alle de områder med sparkel, helt dekker fyllstoffet. Hold boksen seks til åtte inches fra overflaten, flytter fra venstre til høyre for hvert slag. La primeren tørke i tretti minutter.

5 Bruk pussekloss og 400-sandpapir til sand primer for å gjøre det glatt. Når primeren er pusset, tørk overflaten med voks og fett remover og et håndkle. Dette fjerner støv, fett fra fingeravtrykk og olje- og voks forurensninger.

6 Spray tre eller fire strøk med maling over primered områder. Bruk de samme sprøyteteknikker som er anvendt sammen med primeren. Hold strøk lys og tynn for å unngå kjører i malingen. Legg tre strøk med klarlakk maling og la det hele tørke i 24 timer før du håndterer overflaten.