Slik oppgraderer du GPS på en 2003 Lexus GX470

Slik oppgraderer du GPS på en 2003 Lexus GX470


Ved å kjøpe en ny Lexus kjøretøy, slik som 2003 GX 470, kjøpere er ofte gitt valget mellom å legge til tilbehør og tilleggsfunksjoner. En funksjon som bileiere kan inkludere er et GPS-navigasjonssystem. En in-dash bil navigasjonssystem hjelper sjåfører med talte anvisninger som adressene eller steder fra den medfølgende interessante database. GPS-systemet i en GX 470 kan oppgraderes ved å kjøpe en kartoppdatering DVD fra en Lexus forhandler. Deretter, når DVD er satt inn i systemets harddisk, skjer oppdateringen automatisk.

Bruksanvisning

1 Finn Lexus-forhandler til deg (se Ressurser). Varsle forhandleren at du ønsker å kjøpe en kartoppdatering disk Generation Tre. Per november 2010, er denne oppdateringen priset til $ 199.

2 Skyv bilens passasjersetet fremover, så langt det er i stand til å gå, for å avsløre systemet DVD-stasjon. Løft opp de to klør for å slippe stasjonens ECU dekselet.

3 Snu GX 470 tenningsbryteren til "ACC" eller "ON". Trykk på "Push" -knappen, og skyv den til venstre for å løse ut det gjeldende kartet DVD i stasjonen. Ta ut DVD.

4 Sett den nye DVD, og ​​trykk deretter på "Push" -knappen. Skyv denne knappen til høyre for å lukke støvdeksel. Oppdateringen starter automatisk.

5 Sett på ECU dekselet ved å trykke ned de to klør for å låse dekselet på plass.

Hint

  • Ikke slå av motoren GX 470 s eller forsøke å fjerne disken under en oppdatering. Dette kan skade systemet eller føre til ufullstendige data som skal installeres.