Slik omgår en X10 Lola Remote

Slik omgår en X10 Lola Remote


I den digitale tidsalderen, elektroniske enheter som integrerer multimedia-funksjoner er populære fordi de gir brukerne et rikere sanseopplevelse. X10 Lola er en digital lydenhet som spiller musikkbiblioteket ditt via en TV, program og universell fjernkontroll. Den Lola eksterne kommuniserer med datamaskinen via radiofrekvens og infrarød teknologi, slik at Media Manager til å søke etter musikkfiler. Med fjernkontrollen, kan brukere spille musikk og administrere sanglister fra alle rom i huset.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har programvaren installert på datamaskinen og USB-kabelen kobler datamaskinen til den trådløse senderen.

2 Trykk på tappen på baksiden av fjernkontrollen og ta av dekselet. Sett batteriene inn i kupeen, med riktig positiv og negativ justering. Sett på dekselet, og trykk deretter på "PC" tasten plassert på forsiden av fjernkontrollen. Trykk på "Power" -knappen for å slå på systemet.

3 Endre musikklister med de forskjellige fargede tastene plassert over den runde "Enter" pad. Den røde "Album" nøkkellister musikksamlingen etter albumtittel, og den gule "Artist" musikk nøkkellister av kunstneren.

4 Push "Album" eller "Artist", og opp eller ned piltastene på "Enter" tasten for å markere ønsket oppføring, og trykk deretter på "Track" -knappen. Dette vil vise alle sporene som er tilgjengelige for at album eller artist. Trykk på "Finn" -tasten for å søke etter en bestemt sang. Skriv inn i sangens tittel med de alfanumeriske tastene, og trykk "Enter".

5 Vis alle nåværende spillelistene ved å trykke på lilla "Playlist" -knappen. Trykk på den oransje "Playing" -knappen for detaljert visning av et valgt sang.

6 Skyv de grå og grønne "side" knappene på hver side av "Enter" tasten for å bla etter sider. Trykk på "Top" eller "End" tastene plassert under de fargede knappene for å markere den første eller siste oppføring i en liste.

7 Slå avspillingsmodus ved å trykke på "Select" -knappen ved siden av "Finn" -tasten. Bla gjennom modusene "Repeat Off", "Repeat Track", "Repeat All", "Shuffle" og "Preview". Trykk på "Enter" tasten for å velge en.

Hint

  • X10 Lola fjernkontroll som også styrer andre X10-enheter.
  • For avanserte alternativer, se brukerhåndboken.