Slik lader batteriet på en klassisk iPod

Slik lader batteriet på en klassisk iPod


Classic iPoder kjøres på et innebygd oppladbart lithium-ion batteri som ideelt sett skal vare mer enn 30 timer (når du spiller for det meste lyd) når batteriet er fulladet. Hvis du bruker iPod classic til å se en rekke videoer, vil batteriets levetid bli vesentlig kortere. For å lade en iPod, vil du trenge en USB til iPod dock-kontakt ledningen. Strømadaptere kan kjøpes som lar deg koble iPod rett inn i en stikkontakt hvis du ikke ønsker å bruke datamaskinen til å lade din iPod.

Bruksanvisning

1 Sett dock-kontakt enden av iPod Dock Connector-til-USB-ledning inn i bunnen av iPod.

2 Sett USB-enden av ledningen inn i datamaskinen. Så lenge datamaskinen er koblet til en strømkilde og ikke er i ventemodus eller dvalemodus, vil iPod begynne å lade av seg selv.

3 Vent til iPod classic er ladet. Displayet på iPod vil fortelle deg når iPod er fulladet. Lade iPod kan ta opptil to timer avhengig av hvor mye batteriet var utladet.

4 Fjern iPod dock-kontakten til USB-kabelen fra iPod og datamaskinen.

Hint

  • Lade med en strømadapter er gjort på samme måte som du lader med en datamaskin, bortsett fra at i stedet for å koble iPod til en datamaskin, kobler du iPod rett inn i adapteren (som er koblet til et strømuttak).
  • IPod dock-kontakten til USB-ledninger (samt strømadaptere) kan kjøpes fra Apple Store eller fra elektronikkforhandlere.