Slik konverterer S-Video til 3 RCA

Slik konverterer S-Video til 3 RCA


Du kan konvertere en video-enhet som har en S-video-inngang eller utgang til en gul RCA "push-on" kontakt med en toveis adapter. S-video holder video synkronisering og lysstyrke informasjon atskilt fra fargeinformasjon, men de to signalene kan være fysisk sammen til kompositt video som kombinerer all informasjon. En toveis adapter har et filter som skiller en komposittvideosignal inn i de to komponentene i S-video. S-video-kabler gir ikke lyd, så det beste konverteringsmetoden er å bruke en tre kontakter RCA videokabel med den gule kontakten for video og rød og hvit for lyd.

Bruksanvisning

1 Slik konverterer S-Video til 3 RCA

Koble konvertert video og lyd med RCA treveis kabler.

Plugg toveis S-video til RCA adapter til S-videokontakten på enheten du vil konvertere. Dette kan være en videoutgang eller et innspill - det spiller ingen rolle, så det konverterer i begge retninger.

2 Koble den gule kontakten på tre-veis RCA kompositt videokabel til den gule kontakten på enden av toveis adapter. Den røde pluggen i den høyre audio jack og den hvite til venstre på utstyret som har adapter.

3 Sett den gule videokontakten på den andre enden av RCA treveis kabel til video inn eller ut kontakten på den andre enheten. Den røde pluggen i den høyre audio og hvite inn til venstre.

Hint

  • S-video utganger vises på kabel og satellitt-mottakere, ulike typer videospillere, noen datamaskiner og mange typer skjermer. Flere av disse enheter har mer enn en utgang. Bruk toveis adapter på en S-videokontakt.
  • S-video inkluderer ikke lyd. Du må gjøre lydforbindelsene skille fra videoen.
  • Noen datamaskin utganger bruke en runde syv-pinners kontakt som i stor grad ligner en S-videokontakt. Det kan eller ikke kan sette ut S-video, men i begge tilfeller kan du ikke bruke toveis adapter på denne kontakten, da det ikke vil passe.
  • Selv om toveis adapter fungerer i begge retninger, alltid koble video og lydutganger til video- og lydinnganger. Aldri koble til og innspill til en inngang eller en utgang til en utgang.