Slik konfigurerer XM Radio i en Civic 2006

Slik konfigurerer XM Radio i en Civic 2006


I 1992 partisjonert Federal Communications Commission radiofrekvenser spesielt for satellitt-radio. Ni år senere lanserte XM sin tjeneste, og året etter - 2002 - Sirius tilbudt sine tjenester til publikum. De to selskapene fusjonerte, blir SiriusXM, i juli 2008. 2006 Civic hadde valgfri XM radio tilgjengelig, men du måtte konfigurere radio og abonnere på et signal. SiriusXM har et webgrensesnitt for å aktivere radioen, og konfigurasjonen er automatisk etter at du abonnere.

Bruksanvisning

1 Parker Civic i et åpent område, fritt for trær med en klar siktlinje mot himmelen.

2 Vri Civic tenningen til "Acc" og slå på radioen, om nødvendig.

3 Trykk på knappen "XM / AUX" på radioer uten et navigasjonssystem eller "CD / XM" -knappen på de med navigasjon til radioens displayet viser "XM."

4 Roter tuner knotten på radioer uten navigasjon til du kommer kanal nr 0. På de med et navigasjonssystem, trykker og slipper pilen nedover på "Tune / Folder" -knappen til du kommer kanal 0 Nei.

5 Observer som radioens displayet viser en alfanumerisk kode på skjermen sin; Dette er din SiriusXM radio-ID. Skriv ned radioen ID på et stykke papir.

6 Slå på datamaskinen og åpne nettleseren etter eget valg. Naviger nettleseren til SiriusXM er "Endre eller utvide Automotive Trial" side.

7 Klikk på "Jeg er klar til å tegne" eller "Jeg ønsker å endre min nåværende prøve" -knappen, avhengig av om du har et prøveabonnement eller ikke.

8 Skriv inn ditt postnummer i boksen med tittelen "postnummer" og skriv radioen ID i feltet som heter "Skriv inn din Radio ID (ESN eller SID) eller VIN (Vehicle Identification Number)."

9 Klikk på "Fortsett" knappen.

10 Følg instruksjonene som gis av SiriusXM å fullføre registreringen av din radio. Dette inkluderer å velge pakken din, skrive inn fakturainformasjon, betalingstyper og annen informasjon. Når du er ferdig, vil SiriusXM overføre all nødvendig informasjon til Civic radio og konfigurere den automatisk.