Slik konfigurerer en Bravia Sony TV for kabel

Slik konfigurerer en Bravia Sony TV for kabel


Sony produserer Bravia LED flatskjerm-HDTV. Det er fem forskjellige serier av disse TV, LX-serien, HX, NX, EX og BX. Skjermstørrelser varierer fra 32 inches (målt diagonalt) til den største Bravia, som er 60 inches. Noen av disse modellene er 3D-klar. Denne LCD-TV er ofte rangert lavere enn konkurrerende plasma-TVer. Alle TV-er i Bravia linjen har gode brukergrensesnitt for å konfigurere denne TV til enhver annen type hjemmekinoanlegget inkludert kabel.

Bruksanvisning

1 Slå på den nye Bravia TV og første oppsett vises.

2 Velg ønsket språk fra alternativene som vises: English, Español eller Francais, ved å bruke opp og ned pilene på kontrolleren ring på fjernkontrollen. Når du har markert språket du har valgt, trykker du på Enter-knappen i midten av kontrolleren ring på fjernkontrollen.

3 Velg "Hjem" eller "Retail" fra neste skjermbilde, som nå er åpnet ved å markere valget og trykke på Enter-knappen.

4 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen hvis dette ikke er første gang du har slått på Bravia TV.

5 Velg "kanaler" fra menyen som vises ved å bruke opp og ned piltastene på kontrolleren ring på fjernkontrollen. Deretter trykker Enter.

6 Naviger til "Kabel / antenne" og velge kabel ved å markere kabelalternativet og trykke på Enter-knappen.

7 Tilbake ut av "Kabel / antenne" og naviger til "kunne auto" alternativet.

8 Velg "kunne auto", og trykk på Enter-knappen for å starte kunne auto prosessen. Vent til kunne autoprosessen er fullført, noe som kan ta litt tid. I løpet av denne prosessen, blir alle mulige kabelkanalen undersøkt, og hvis det er signal til stede, blir kanalen satt til kanal-formasjon.

9 Gå ut av menyen på skjermen ved å trykke på "Return" på fjern to ganger. Din Bravia TV har nå blitt konfigurert for kabel.

Hint

  • Hvis du bestemmer deg for å konfigurere dine favorittkanaler, være oppmerksom på at neste gang du går gjennom kunne auto prosessen, disse kanalene vil ikke lenger bli husket.