Slik installerer subwoofere og forsterkere

Slik installerer subwoofere og forsterkere


Bilstereo installasjon kan være morsom hobby eller en livslang lidenskap eller karriere avhengig av rentenivået. Det høye nivået av teknologi lar avansert ekspert installere DVD-spillere og multimediasystemer med flere forsterkere og tusenvis av watt, mens helgen installatør kan være fornøyd med en enkel 10 "sub koblet til en 100 watts forsterker. Lær det grunnleggende koble en forsterker til bilens eksisterende elektriske system og deretter feste en subwoofer til dette systemet.

Bruksanvisning

1 Kjør strømkabelen fra batteriet til stedet der forsterkeren vil bli. Strømkabelen gir all makt til systemet via en direkte rute fra batteriet til forsterkeren. Fest kabelen direkte til batteriet slik at den ikke kan skli eller bevege seg under de harde krav til kjøring. Kjør tråd gjennom brannmuren av bilen og under teppet til amp.

2 Kjør alle ledninger fra hovedenheten til amp. Ledningene som vil gå fra hovedenheten til forsterkeren er fjernledningen og RCA ledninger. Fjern ledningen slår amp på når du slår deg bilen på og RCA ledninger transportere musikksignalet til forsterkeren. Trekk ut hovedenheten og sett RCA Cords til de gule og hvite innganger. Fjern ledning bør ha en blå ledning som kommer ut av baksiden av hodet enheten du vil koble til den eksterne wire. Kjør disse ledningene under teppet og til amp.

3 Fest jordledningen fra forsterkeren. Jordledningen går direkte til metall chassis av bilen og forsterkeren vil ikke slå seg på uten en skikkelig bakken. Populære bakken steder er bolten fra et sete eller en sikkerhetsbelte. Du må kanskje sandpapir for å skrape av noen primer eller maling for å sikre en metall-mot-metall-forbindelse. Kjør denne sire ut av veien av alle steder der passasjerene kan dunke den løs.

4 Koble høyttaleren til forsterkeren. Avhengig av din spesifikke mengden av høyttalere, antall ohm de har, antall talespoler de har og i hvilken grad din amp er stabilt på, har du et mangfold av kablingsalternativer. Kontroller at høyttalerledningen har nok plass til å komme fra forsterkeren til sub. Sørg også for at tilkoblingene er sikre og at ikke noe metall Siring er igjen utsatt.