Slik installerer støtdempere bak på 1994 Lincoln Town Car

Slik installerer støtdempere bak på 1994 Lincoln Town Car


1994 Lincoln Town Car har en luftassistert bakhjulsoppheng. Mens støtdempere er ikke luftdempere, det er en luftblære system på plass for å hjelpe nivå og stabilisere bakhjulsoppheng med å kjøre bilen. Bytte av sjokkene har ingen direkte effekt på air ride system; faktisk, alt du trenger å gjøre når du endrer sjokk er sikre air ride systemet er slått av mens du arbeider. Erstatnings sjokk for Lincoln er tilgjengelig til enhver deler butikken.

Bruksanvisning

1 Slå av bryteren på førersiden av dashbordet for luftfjæring bak på bilen. Hvis du ikke slå den av før du løfter bilen vil du forvirre systemet og det kan prøve å justere for endring i høyde. Hev bak på Lincoln med en jekk og støtte bilen under bakakselen ved hjelp av et sett av jack stands.

2 Plasser deg under baksiden av bilen og finne sjokk; det er én på hver side. Plukk en til å begynne med og finn øvre støt montering på rammen av bilen. Fjern bolten fra festebolten på toppen av sjokk med en skiftenøkkel, skyv isolatoren og skiven av stud.

3 Flytt til den nedre sjokk montere og fjerne mutteren og skiven fra stud med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Trekk sjokk av stud, og dra den ned, skyve den ut av øvre mount. Sett den til side.

4 Plassere en stålskive og gummi-isolator på piggen på toppen av den nye sjokk, i den rekkefølgen. Skyv tappen i toppen fjellet, deretter plassere bunnen av sjokk på festet på akselen. Monter mutteren på nedre fjellet for hånd, og deretter flytte til øvre montere og installere en gummi isolator, etterfulgt av en stålskive og den nye låsemutter.

5 Stram festemutteren på toppen av sjokk med en skiftenøkkel til den sitter godt. Ikke stram mutteren eller du vil knuse isolatorer og skade dem. Stram mutter på nedre montere med en skiftenøkkel eller socket og skralle.

6 Flytt til motsatt side av bilen og gjenta prosessen på den andre sjokk, deretter heve baksiden av bilen av bukker med en jack. Fjern bukker fra under bilen og senk jack. Slå på luftfjæring bryteren på førersiden av dashbordet.