Slik installerer musikk på en Intercept

Slik installerer musikk på en Intercept


Samsung Intercept kombinerer en touch-screen grensesnitt med fullt tastatur for ekstra fleksibilitet. Telefonen har også muligheten til å spille av lyd- og videofiler, og filene kan lagres direkte på MicroSD-kortet inne i enheten. Når det gjelder å installere musikkfiler på din Samsung Intercept, kan du kopiere eksisterende musikkfiler til telefonen direkte, eller du kan kjøpe nye sanger fra Amazon MP3 butikken rett på telefonen.

Bruksanvisning

Kopier MP3-filer til microSD-kortet

1 Sett USB-kabelen inn i porten på telefonen og sett den andre enden inn i en tom USB-port på datamaskinen. En USB-ikon vises på skjermen.

2 Sveip nedover for å se varselet skuffen, og trykk deretter på "USB Connected" og trykk på "Mount". Enheten blir montert som en stasjon på datamaskinen.

3 Klikk på Start-knappen og velg "Computer". Dobbeltklikk på "Intercept" kjøre for å vise filer.

4 Dobbeltklikk på "Musikk" -mappen for å åpne den. Hvis mappen ikke finnes, høyreklikker du på den tomme plassen og velg "New" og "Folder", da endre navn på mappen "Musikk" og trykk "Enter".

5 Klikk og dra MP3-filene inn i "Music" -mappen på enheten. Filene blir kopiert på MicroSD-kortet.

6 Sveip ned på enhetens skjerm for å vise varslings skuffen og trykk på «Slå av USB-lagring" og "Turn Off" for å demontere telefonen på datamaskinen.

Kjøp musikk fra Amazon MP3-butikken

7 Besøk Amazon.com side og sette opp en ny konto hvis du ikke allerede har en.

8 Trykk på "Home" -knappen på telefonen og trykke på sirkelikonet, deretter trykker du på "Amazon MP3" ikonet.

9 Klikk på en kategori for å bla gjennom tilgjengelige sanger eller trykk på søkeknappen og skriv navnet på sangen eller artisten du ønsker å søke etter.

10 Trykk på "Kjøp" -knappen for å kjøpe en sang eller et album. Skriv inn dine Amazon innloggingsdetaljer. Sangen eller albumet vil bli lastet ned og lagt til MicroSD-kortet i enheten.