Slik installerer Jeep Soft Doors

Jeeper har et utrolig utvalg av ettermarkedsdeler inkludert myke dører og myke topper. Flere selskaper, som for eksempel Kayline og Bestop, er godt kjent for sine Jeep produkter. Flere typer dører er tilgjengelig for alle modeller av jeeps, og installasjonen er generelt lik mellom modellene. Myke dører kan koste mellom $ 300 og $ 500.

Bruksanvisning

1 Fjern fabrikk harde dører av Jeep. Løft opp og dra dørene ut av pinne innsatser. Buksen kan ha mutrene som holder pinnene på plass. I så fall bruker en 12mm socket å fjerne nøtter. Tappene vil gli rett opp og ut av hengslene.

2 Installer padle håndtaket i den nye soft døren. Det er pre-cut "X" mønstre i stoffet av sidedøren. Snu stoffet i og plassere padle håndtaket på plass. Med håndtaket på plass, bruker hulle å markere fire hull å skru inn skruer gjennom padle håndtaket og stoff.

3 Bruk en stjerneskrutrekker til å sikre de fire truss-skruer i de fire monteringshullene som du har gjort. Trekk til skruene og fest håndtaket på plass.

4 Heng dørene på hengslene på kroppen av Jeep. Hold dørene rett ut til siden av Jeep og senk dem på hengslene. Lukk døren for å sjekke montering og foreta justeringer som er nødvendig. Bruk en 7/16-tommers skiftenøkkel til å justere nedre hengselbolten på den myke siden av hvis montering er ikke riktig.

5 Sett den øvre del inn i den nedre døren hvis dørene kommer i to stykker. Det er tre pinner som fester toppen til bunnen av døren. Juster innrednings krager på den øverste delen av dørene for å justere portens montering. Lukk døren når installasjonen er fullført.