Slik installerer en Trailer Hitch på en 2008 Mazda CX-9

Mazda CX-9 er en cross-over sport / utility vehicle som kan slepe en last trailer, bobil eller lite verktøy trailer. 2008 CX-9 kom tilgjengelig med en fabrikk tauing forberedelse pakke som inkluderte en trekkrok. Hvis CX-9 ikke kom med dette alternativet, ikke bekymre deg. Du kan spare ganske mye penger ved å gjøre denne installasjonen selv. En ettermarkedet stikk kan installeres ved hjelp fabrikk hullene i rammen, og ingen boring er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen og blokker dekkene. Don et par vernebriller og skyve under baksiden av kjøretøyet. Finn de tre fabrikk boret hull ved den bakre ende av hver ramme skinnen. Merk at det er sveiset inn nøtter i hvert hull for stikk beholde bolter.

2 Løft stikk til undersiden av kjøretøyet med den vanskelighet å montere flenser innenbords av hver ramme skinne og kvadratet uttaksrøret som peker mot bakken. Rotere mottakeren røret oppover, slik at den er over lyddemperen og varmeskjoldet. Legg merke til at den vanskelighet kan komme i kontakt med varmeskjoldet på dette punkt av installasjonen.

3 Skyv stikk frem eller tilbake som nødvendig for å stille opp tre monteringshullene i stikk montering flenser til de tre sveisede-i nøtter på rammen skinnene. Plasser skivene over stikk festeboltene. Tre bolter gjennom hullene i opphenget montering flenser og inn i sveisede-i nøtter på rammen løst.

4 Skyv stikk bakover for å fjerne lyddemperen varmeskjoldet, om nødvendig. Stram stikk festeskruene med en stuss og momentnøkkel til 75 fot-pounds.

Hint

  • Ha en hjelper holder stikk i posisjon under kjøretøyet. Dette vil gjøre det lettere å tre stikk festeskruene inn i rammen skinner.
  • Hitch bolter er laget av høyverdig stål. Ved hjelp av lavere grad av bolter for å erstatte manglende stikk bolter kan føre til stikk å løsne fra bilen når du er i bruk, muligens forårsake en ulykke. Bruk kun skruene som fulgte med stikk installasjon maskinvare for å montere stikk. Få erstatning bolter fra stikk produsenten, om nødvendig.
  • Sjekk stikk festeboltene før bruk for riktig tetthet
  • Ikke bruk en hindring som er bøyd eller skadet, da dette kan svekke strukturen.