Slik installerer en temperaturmåler på en 1997 Chevy S10

Slik installerer en temperaturmåler på en 1997 Chevy S10


Legge til en ettermarkedet temperaturmåleren til din Chevrolet S10 er en god idé, ikke bare for å erstatte en skadet eller defekt temperaturmåler, men også for å hjelpe bedømme tilstanden til motoren og kjøre tog mens tauing eller når lastebilen er ellers under en tung belastning . I noen tilfeller kan du bare kjøre på en annen høyde gjør en ellers lett å håndtere lastebil temperamentsfulle.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor i lastebilen du ønsker å montere temperaturmåleren. Du kan ikke ønsker å installere den direkte på dashbordet, så det er ikke alltid nødvendig å holde et øye med temperaturen hele tiden. Vanligvis under dashbordet som er best.

2 Installer temperaturmåleren monteringsbraketten med selvgjengende skruer som følger med settet. Bruk skrutrekker til å feste den til ønsket monteringsposisjon. Installer temperaturmåleren i festebraketten.

3 Før ledningen fra baksiden av temperaturmåleren til baksiden av lastebilens dashbord, deretter gjennom brannmuren og inn i motorrommet.

4 Åpne panseret på lastebilen, og deretter trekke temperaturen gauge inn i motorrommet. Inkludert i settet er en komprimerings band som vil sikre sensoren til sitt monteringspunkt. Sensoren må monteres på radiatorslangen ved hjelp av kompresjonskoblingen.

5 Før ledningen rundt motorrommet, slik at den ikke kommer i kontakt med bevegelige deler, fest den med plast zip bånd.