Slik installerer en Ported Speaker Box på en 1992 S10 Club Cab

Slik installerer en Ported Speaker Box på en 1992 S10 Club Cab


En portet høyttalerkabinettet er en subwoofer kabinett som har en ventil (port) i det å la luftstrømmen inn og ut av høyttaleren. Dette resulterer i en "renere" lyd. Installasjon av boksen er avhengig av hvor stor portet boksen er og hvor eieren ønsker boksen installert. For eksempel vil tre 15-tommers høyttalere i en portet boks sannsynlig ikke passe i baksetet og bør gå i seng. En enkelt 8-tommers subwoofer i en portet boks kan sikkert passe inn i førerhuset uten problem.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering for portet boksen som skal installeres. Installere boksen består i hovedsak av å velge et sted og plasserer boksen der. Hvis boksen er i seng, så den kan plasseres på en nonskid liner ved siden av baksiden av førerhuset. Dette vil hindre at boksen fra å bevege seg rundt. Hvis boksen er i førerhuset, deretter størrelsen på boksen bestemmer der boksen skal plasseres. Vanligvis boksene i førerhuset vil ikke være festet på noen måte til førerhuset, og vil bare hvile i det.

2 Koble en komponents lydkabel til mottakerens "Subwoofer / Pre-Amp Outs." Kjør denne kabelen til forsterkeren. Forsterkeren kan monteres på boksen ved å skru den i. Dette er vanlig i mange installasjoner. Alternativt kan forsterkeren monteres under passasjersetet. Forsterkeren kan skrues inn i gulvteppet under setet. Tuck kablene under teppet og kjøre dem til mottakeren.

3 Plugg den andre enden av komponent lydkabelen inn i forsterkerens "Audio In" kontakter.

4 Koble to høyttalerkablene til de positive og negative høyttaler ut terminalene på forsterkeren.

5 Kjør høyttalerkablene til portet boksen.

6 Koble høyttalerkablene til subwooferen. Portet boksene har vanligvis et strømkontakten på baksiden av kabinettet. Koble den positive ledningen inn i den positive og negative ledningen inn negative terminalen.

7 Koble to strømledningene til forsterkerens 12 volts strøm og jord terminaler. Kjør disse ledningene til lastebilens batteri.

8 Koble jordledningen til bakken terminalen på batteriet. Koble den positive kraften ledningen til den positive kraften terminal på batteriet.

9 Slå på bilen og teste ut installasjonen.