Slik installerer en innebygd projektor

Slik installerer en innebygd projektor


Installere en projektor i hjemmekinoanlegget som ble bygget i på sitt forrige eierens bolig er potensielt komplisert. Sin alder kan påvirke kompatibilitet med avspillingsutstyr som for eksempel en DVD, Blu-ray, digital kabel eller satellitt enhet. Eldre projektorer også veie betydelig mer enn nyere, mindre modeller, som tar opp mer av hjemmekinoen er ledig og kan gjengi planer om å suspendere en projektor fra det umulige taket. Størrelsen på bildet projektoren produserer kan også være et problem.

Bruksanvisning

1 Les projektorens veiledning for å sikre at den har et tilstrekkelig projeksjonsavstand til å projisere et klart bilde som ikke er for stor eller for liten for størrelsen på din hjemmekino. Jo lengre kast rekkevidde, jo større bilde. Du må kanskje ommøblere for å få plass til en mindre eller større bilde.

2 Undersøk baksiden av projektoren for å sikre den godtar standard hjemmekinoinnsatsfaktorer som kompositt eller HDMI. Hvis ja, sjekk for å kontrollere kompositt- eller HDMI-kabler vil være lang nok til å nå projektoren fra utstyrs stabelen. Vinne dem opp veggene og over taket kan være nødvendig hvis du planlegger å senke projektoren fra taket. Hvis ikke, kan lavkost adaptere være tilgjengelig for å gjøre kablene kompatibel med eksisterende innganger.

3 Søk etter tilgjengelige bjelkene i taket med en stud finder; må du skru på projektoren takmontering til en bjelke for støtte. Takmonteringer variere mellom produsenter; hvilke typer skruer og metoden for å feste den til projektoren kan være vanskelig, og noen deler kan kanskje være foreldet. Sjekk med den forrige eieren og mount installasjonsveiledning for å sikre at du har alle delene opprinnelig inkludert i takmontering pakken.

4 Sett projektoren på et solid salongbord i midten av hjemmekino rom hvis montering fra taket er ikke en mulighet. Tape ledninger og kabel-adaptere til gulvet, eller legg et teppe over dem for å minimere risikoen for at noen snubler over dem. Unngå å blokkere projektorens ventiler for å hindre at den blir overopphetet.

Hint

  • Innebygde projektorer kan ha gjennomgått noen form for endring slik at de kan passe inn i deres tidligere miljø. Disse endringene kan ha annullert eksisterende garanti muligens igjen på projektoren.