Slik installerer en Clutch Fork

Installere en clutch gaffel på egen hånd kan spare deg for en betydelig sum penger i arbeidsmarkedet og installasjonskostnader. Installere en clutch gaffel er skikkelig viktig i at det vil kontrollere skiftende av bilen når den er i bevegelse, og kan forårsake alvorlig skade hvis det gjøres feil. Selv om det kan høres ut som en vanskelig prosess, er det faktisk ganske enkelt hvis du følger de riktige instruksjonene.

Bruksanvisning

1 Sett clutch gaffel ballen stud inn i klokkehuset. Det vil være en del av det overskytende ball stud som stikker ut fra den klokkehuset på dette punktet i prosessen. Dette er normalt.

2 Fest kaste ut bærende på clutch gaffel og fest clutch gaffel på ballen stud. Med disse brikkene installert på ballen stud, bruker fingeren til å simulere clutch gaffel støtstangen ved å plassere den i smilehull av clutch gaffelen samtidig skyve clutch gaffel bakover til kaste ut lageret beveger seg fremover og berører trykkplaten. Dette er den vinkelen som du ønsker å installere clutch gaffel.

3 Marker ballen stud på det punktet der det stikker ut fra den klokkehuset. Fjern den fra sin plass og klippe det på det markerte punktet ved hjelp av fin tann sag. Re-installere ballen stud og skru det fast med en låsemutter. Påfør en liten mengde fett til hodet på ballen stud og feste clutchen gaffel til det. Clutchen gaffel er nå riktig innrettet og installert i systemet.