Slik installerer en Astak CCTV DVR Kamera

Astak serie med DVR CCTV overvåkingskameraer tilbyr en rekke funksjoner fra innendørs kameraer med innebygde mikrofoner til værbestandig innendørs / utendørs kameraer med nattsyn-evner. Astak tilbyr også en rekke trådløse overvåkningskameraer, men Astak anbefaler ikke bruk av trådløse kameraer med sikkerhet DVR grunn av inkompatibilitet og forstyrrelser. DVR CCTV kameraer er nyttige i både hjem og forretninger innstillinger og krever ingen spesielle verktøy for å installere.

Bruksanvisning

1 Plasser kameraet monteres mot veggen eller taket på det stedet der du vil at kameraet skal brukes.

2 Bruk blyant for å markere plasseringen av monteringsskruehull.

3 Fjern mount, og bore små hull gjennom midten av hver merket posisjon. Bruke en borkrone litt mindre i diameter enn skruene.

4 Plasser voll mot veggen eller i taket, og stille opp hullene i braketten med hullene du nettopp boret. Sett skruene i hullene og skru dem helt.

5 Koble den medfølgende strømadapteren og kamerakabelen til baksiden av kameraet, og koble kameraet til mount. Rett kameraet i ønsket retning.

6 Plugg kameraet strømadapteren til nærmeste tilgjengelige utløp.

7 Kjør kamerakabelen langs gulvet eller, hvis mulig, taket av rommet hvor kameraet er montert. Hvis du monterer det i en virksomhet med en droppet taket, kan du kjøre den langs toppen av himlingsplater. Hvis du installerer den i et hjem eller en bedrift uten en droppet taket, kan du feste kabelen til veggen med kabelklemmer, som kan finnes i enhver jernvarehandel.

8 Koble den andre enden av kamerakabelen til den tilsvarende port på baksiden av sikkerhetsanordningen dvr.