Slik installerer du et stikk på en 2002 Volkswagen Jetta

Slik installerer du et stikk på en 2002 Volkswagen Jetta


Enten du kjører med tilhenger, en annen bil eller en båt, trenger du en trekkrok. Du kan feste en tilhengerfeste til omtrent alle kjøretøy, men festing en til 2002 Volkswagen Jetta kan gjøres i en ettermiddag og med lite problemer. En hindring for en 2002 Jetta koster rundt $ 150,00.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet og ta ut innholdet, inkludert reservehjulet og gulvteppet. Sett bilen jack på den flate solid delen av bilen rammen bak bakhjulene. Jekk opp bilen høyt nok, og plassere en jack stå under bilen rammen bak bakhjulet. Sakte la bilen jack ned slik at bilen hviler trygt på jack stand. Gjør det samme på den andre siden, slik at bilen er støttet av både bukker.

2 Se under baksiden av bilen og finn tå løkke på bakre høyre side av bilen. Det er et eksisterende hull bak tå løkke som du vil feste stikk til. Hold stikk i stilling ved å sette inn en bolt gjennom stikk og deretter inn i den pre-eksisterende hull. Stram bolten og hold deretter stikk på plass for å sentrere den. Når stikk er sentrert, merk plasseringen av fabrikken boret hull med en blyant på undersiden av bilen.

3 Fjern stikk og legg den på bakken. Bruk drill og bore et pilothull en 1/4 tommers boret i alle de stedene du tidligere markerte. Når alle er boret, slå litt til større 1/2 tommers borekronen og re-bore alle hullene med den størrelsen.

4 Se i bagasjerommet hvor borehullene er og rengjør hullene ved å fjerne stålspon med tang. På førersiden, se etter hull nærmest til baksiden av stammen og justere rammestøtteplaten, som er utstyrt med stikk, med hullet. Med ett hull stilt opp, svinges bæreplaten mot fronten av bilen slik at det vil være skjult av den overliggende teppe. Markere plasseringen og bore hull som tidligere beskrevet. Sett platen på plass og deretter sette boltene i alle hullene du boret.

5 Løft stikk i posisjon ved å justere hullene med boltene hengende ned og deretter stram nøtter over boltene. Bruke momentnøkkel, stram alle boltene til angitt dreiemoment på 75 ft. Lbs. Fastnøkkelen vil lage en kneppende lyd når den når moment at du setter den til. Tett alle hull under bilen ved å smøre gummi fugemasse rundt boltene som ble plassert. Gjør det samme i bagasjerommet og deretter erstatte teppet og stammen innholdet.

6 Plasser bilen jekken under bilen igjen og pass på at det er under rammen og jekke bilen opp akkurat nok til å fjerne den bukker. Når de er fjernet, sakte senke bilen før bilen jack er helt fri for kjøretøyet.

Hint

  • Du kan også plassere tetningsmasse i hullene før du setter boltene heller enn etterpå.
  • Aldri får under en bil med ut jack stands. Sørg for at bilen er i parken mens den er løftet av en jack.