Slik installerer du et nytt batteri i en Chevy Tahoe

En stor SUV som en Chevy Tahoe krever et batteri som fungerer som den skal og har rikelig med kaldstart forsterkere. Et batteri som dette bør testes ofte og byttes ut når det er noen tegn til avtagende ytelse, slik at du ikke blir stående strandet. Heldigvis installere et nytt batteri i en Tahoe er ikke en vanskelig jobb; alle som kan bruke en skiftenøkkel er i stand til å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og finn batteriet, som ligger på passasjersiden i motorrommet på en Chevy Tahoe.

2 Legg merke til at batterikablene på en Tahoe er designet for batterier som har gjengeside terminaler. Velg en flex-kontakt som passer over mutteren på enden av den røde positive batterikabelen. Bruk skralle og socket å skru kabelen fra batteripolen. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet på samme måte som den positive kabelen.

3 Finn den kileformede plastblokken nederst på batteriet som fester den til batteribrettet. Bruk skralle og utvidelse for å fjerne mutteren og deretter blokken. Batteriet kan da bli fjernet; ta den ut og sett den til side for resirkulering og / eller gå tilbake til en kjerne kostnad refusjon.

4 Rengjør batteribrettet med en fille og sette det nye batteriet på plass. Sett på plastblokken og stram mutteren godt ned. Børst av de gjengede endene av batterikablene fast med en stålbørste. Tørk den ren med en fille.

5 Fest den negative batterikabelen til side terminalen av det nye batteriet først, ved hjelp av skralle og socket igjen. Fest den positive batterikabelen på samme måte.