Slik installerer de FiOS TV Alternativer

Slik installerer de FiOS TV Alternativer


Verizon FiOS er en fiberoptikk-basert tjeneste som kobler kabel, internett og TV hele inn i en mottaker. Den viktigste inngangsporten servicesenter installert i hjemmet ditt får alle de programmerer og datainformasjon, deretter sender innholdet til den angitte enheten. Hvis du allerede har Internett og telefon service, men ønsker å nå inkluderer kabel-tv alternativet er det en måte å koble opp og installere Fios TV.

Bruksanvisning

1 Kontakt FiOS (888-881-8161) og be om å oppgradere din nåværende pakke for å inkludere TV-programmering. Avhengig av hvordan din nåværende gateway er satt opp må du kanskje ha en servicetekniker stoppe og installere tjenesten.

2 Koble fiberoptikk-kabelen i en av "Out" porter på baksiden av porten og sett den andre enden av kabelen inn i "In" port på FiOS mottaker. Denne mottakeren er droppet av servicetekniker når du justerer gateway (det er også mulig å plukke opp mottakeren fra Verizon FiOS servicesenter).

3 Plugg RCA audio / video kabler inn i "Video Out" porter på mottakeren, og sett den motsatte enden av kablene inn i "Video In" port på TV.

4 Slå på FiOS mottakeren og TV (gateway er alltid på). Push "Input" på TV og velg "Video" og FiOS programmering vises på skjermen.