Slik installerer Creative høyttalere

Når vi tenker på datamaskiner, har vi ikke alltid tenker på lyd. Men lyden er en viktig del av dataerfaring, enten du bruker datamaskinen til å spille av musikkfiler, ser på videoer eller for gaming. Creative Labs produserer en rekke drevet høyttalersystemer utviklet for bruk med datamaskiner. Installere Creative høyttalere avhenger av type høyttalersystem og datamaskinen. Vi vil undersøke installasjon av vanlige 7.1, 5.1, og 2.1 Creative høyttalere.

Bruksanvisning

Installere en Creative 7.1-høyttalersystem

1 Sjekk lydkortet tilkoblinger på baksiden av datamaskinen. Lydkortet må ha tre minikontakter utganger slik at du kan koble til en 7,1 system. Disse kan være merket sekvensielt som "Linje ut 1-3", eller de kan betegnes som "front", "bak / side," og "senter / subwoofer." Kontaktene vil være fargekodet i tillegg - henholdsvis grønt, oransje og grå.

2 Koble den grønne kabelen til høyttalersystemet mellom "Linje ut 1 / front" av datamaskinen og "front" jack til høyttalersystemets subwoofer. Denne forbindelsen og følgende tilkoblinger er oppnådd ved å koble den 3,5 mm minijack plugg i hver ende av kabelen inn i riktig kontakt.

3 Koble den oransje kabelen til høyttalersystemet mellom "Line Out 2 / senter / subwoofer" på datamaskinen og "senter / subwoofer" input av høyttalersystemets subwoofer.

4 Koble den grå kabelen til høyttalersystemet mellom "Line Out 3 / bak" på datamaskinen og "bak" og "side" innganger av høyttalersystemets subwoofer. Merk at denne kabelen vil ha en kontakt på datamaskinen enden, og to på subwooferen slutten, siden det er egen "bak" og "side" plugger på høyttalersystemets subwoofer.

5 Plasser høyttalerne. I et 7.1 system vil du ha en subwoofer, senterkanal, to foran, to side og to bakhøyttalere. Plasser disse i henhold til deres beskrivelse i best mulig posisjon i lytteområdet. Prøv å plassere alle høyttalerne (med unntak av subwooferen) i ørehøyde for best ytelse.

6 Koble den medfølgende høyttalerkablene mellom høyttalerne og riktige plugger på subwooferen. For eksempel vil senterhøyttaleren plugge inn i "senterhøyttaleren" jack på subwooferen. Kontaktene er spesifikke for hver ende (subwoofer eller høyttaler) og er rett og slett koblet til gjøre tilkoblinger.

Installere en Creative 5.1 høyttalersystem

7 Sjekk lydkortet tilkoblinger på baksiden av datamaskinen. Lydkortet må ha tre minikontakter utganger slik at du kan koble til en 7,1 system. Disse kan være merket sekvensielt som "Linje ut 1-3", eller de kan betegnes som "front", "bak" og "senter / subwoofer." Kontaktene vil være fargekodet i tillegg - henholdsvis grønt, oransje og grå.

8 Koble den grønne kabelen til høyttalersystemet mellom "Linje ut 1 / front" av datamaskinen og "front" jack til høyttalersystemets subwoofer. Denne forbindelsen og følgende tilkoblinger er oppnådd ved å koble den 3,5 mm minijack plugg i hver ende av kabelen inn i riktig kontakt.

9 Koble den oransje kabelen til høyttalersystemet mellom "Line Out 2 / senter / subwoofer" på datamaskinen og "senter / subwoofer" input av høyttalersystemets subwoofer.

10 Koble den grå kabelen til høyttalersystemet mellom "Line Out 3 / bak" på datamaskinen og "bak" input av høyttalersystemets subwoofer.

11 Plasser høyttalerne. I et 5.1 system vil du ha en subwoofer, senterkanal, to foran og to bakre høyttalerne. Plasser disse i henhold til deres beskrivelse i best mulig posisjon i lytteområdet. Prøv å plassere alle høyttalerne (med unntak av subwooferen) i ørehøyde for best ytelse.

12 Koble den medfølgende høyttalerkablene mellom høyttalerne og riktige plugger på subwooferen. For eksempel vil senterhøyttaleren plugge inn i "senterhøyttaleren" jack på subwooferen. Kontaktene er spesifikke for hver ende (subwoofer eller høyttaler) og er rett og slett koblet til gjøre tilkoblinger.

Installere en Creative 2.1 høyttalersystem

1. 3 Sjekk lydkortet tilkoblinger på baksiden av datamaskinen. I motsetning til en 5.1 eller 7.1 system, må lydkortet bare en stereo utgang for å koble til en 2.1 system. Dette vil vanligvis være merket som "line out" og vil være fargekodet med en grønn jack. Hvis du har flere linjeutganger, bruk "line out 1" eller "front" jack. Når du er i tvil, kan du bruke den grønne jack.

14 Koble den grønne kabelen til høyttalersystemet mellom "line out" av datamaskinen og "audio input" jack til høyttalersystemets subwoofer. Audioinngangen vil også bli fargekodet grønt. Denne forbindelsen oppnådd ved å koble den 3,5 mm minijack plugg i hver ende av kabelen inn i riktig kontakt.

15 Plasser høyttalerne og subwooferen. Sett en høyttaler på hver side av datamaskinens skjerm, med subwoofer under eller ved siden av datamaskinens skrivebord.

16 Koble den medfølgende høyttalerkablene mellom høyttalerne og riktige plugger på subwooferen. Koble høyttaleren på høyre side av skjermen til den "riktige" output og venstre side til "venstre". Kontaktene er spesifikke for hver ende (subwoofer eller høyttaler) og er rett og slett koblet til gjøre tilkoblinger.