Slik importerer video til en Flip

Den Mino Flip har brakt HD-videoopptak til håndflaten din, men importerer videoer som du har spilt inn i Flip kan være forvirrende i begynnelsen. The Flip har bare opp til et par gigabyte minne, så du blir nødt til å sikkerhetskopiere videoer på et tidspunkt på datamaskinen. En gang på det, må du vite hvordan du får dem tilbake til kameraet. Importere video til en Flip tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Koble Flip til datamaskinen ved hjelp av USB-porten. De innebygde driverne vil laste, og du vil se en melding om at enheten er klar til bruk.

2 Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin". Du skal nå se Flip som en stasjon på maskinen din. Klikk på Flip enheten ikonet på skjermen.

3 Dra Flip video stasjoner fra datamaskinen til kameraets diskikon. Dette vil sette alle videoer som du er flytting på Flip harddisk. Høyreklikk på Flip-ikonet og velg "Trygg fjerning av enhet." Videoene har nå blitt importert til Flip og er klar for visning.

Hint

  • Du kan også bruke Flip til å lagre andre mediefiler, for eksempel MP3. Plugg Flip inn i en USB-klar stereo, og musikksamlingen din kan spilles fra det også.