Slik gjenoppretter en motorsykkel

La oss først fastslå forskjellen mellom å gjenopprette og tilpassing. For å tilpasse motorsykkelen betyr at du står fritt til å endre noe du vil, slik som deler og maling ordninger. Hvis du vil gjenopprette en motorsykkel betyr at du vil komme tilbake til sin opprinnelige utseende, inkludert lager maling og deler. Eldre motorsykler som har blitt restaurert er fantastisk å eie. Jobben med å gjenopprette dem er en utfordring, men til slutt vil du bli belønnet med en fantastisk stykke historie å vise frem!

Bruksanvisning

1 Demontere motorsykkelen ned til rammen. Sjekk alle delene som du tar dem av og gjøre notater på hvilke deler må repareres eller erstattes. Vær også oppmerksom på eventuelle manglende deler. Gjør dette i et område hvor deler er beskyttet mot vær og ingenting vil bli forstyrret, bare i tilfelle det tar litt tid å finne reservedeler du trenger.

2 Se gjennom noen gamle bilder eller publikasjoner som du har som viser motorsykkel i sin opprinnelige tilstand. Hvis du er den opprinnelige eieren, er lett denne delen. Hvis du har kjøpt en brukt motorsykkel, kan det bli litt vanskeligere å finne ut hvordan det så ut opprinnelig. Vær konsis om deler - du vil ha nøyaktig hva det opprinnelig kom med, ikke noe i nærheten.

3 Arbeidet med rammen først. Hvis du kan gjøre jobben, sandblåse det og grunning og male det til sin opprinnelige farge. hvis du ikke er kvalifisert, se etter noen som er og sende rammen til dem. Gjør det samme med den tanken og fendere. Hvis du ikke er kvalifisert til å gjøre jobben, er det mindre av en hodepine å la noen kvalifisert gjøre jobben for deg.

4 Søk etter de delene du trenger å erstatte. Det er mange online nettsteder og detaljhandel bedrifter som bærer brukte motorsykkeldeler (se Ressurser nedenfor). La noen av motorsykkelen venner vet om prosjektet og hvilke deler du trenger. Sjansen er at noen vil kjenne noen som kan hjelpe deg.

5 Gjenoppbygge motoren. Riv motoren helt ned og inspisere alle delene nøye. Hvis noe må erstattes, må du kanskje søke kildene dine igjen for deler. Vær tålmodig, som noen ganger kan det ta litt tid å finne akkurat det du trenger. Søk etter nye dekk, også. Sørg for at du vet nøyaktig hvilken størrelse motorsykkelen opprinnelig brukt.

6 Sette alt sammen igjen, jobber nøye slik at du ikke riper eller skader noe. Fotografere scener som du går, slik at du har en oversikt over hva som er gjort og hva du fortsatt trenger å finne.

Hint

  • Motorsykkel swap møter er gode steder å finne eldre deler eller å bygge nettverk for informasjon.