Slik gjenoppretter en 1987 Chevy Caprice

Slik gjenoppretter en 1987 Chevy Caprice


1987 Caprice så bare små design variasjoner fra tidligere Caprice serien. Chevy Caprice er derfor en relativt enkel bil å gjenopprette, så mange av komponentene, spesielt interiør funksjoner, kan erstattes med deler fra andre Caprice typer. Selv om det tar tid og engasjement for å gjenopprette en klassisk eksempel 1987 Caprice, kan selv nybegynneren bilentusiast gjøre med riktig verktøy og utstyr.

Bruksanvisning

1 Skaff brukerhåndboken til 1987 Chevy Caprice. Disse er tilgjengelige for salg eller gratis nedlasting på en rekke nettsteder. Brukerveiledningen er egentlig din grundig guide til hver komponent av Caprice og vil illustrere hver del og hvordan å demontere og montere den.

2 Kle innsiden av Caprice. Ta ut seter, dashbord, ratt og teppe. Se etter rust eller avskallet maling på innsiden og på bilen og sand det med fint sandpapir. 1987 Caprice har stoff seter, så søke etter eventuelle skader, for eksempel revet stoff eller store flekker. Inspiser andre flyttbare deler av interiøret for skadede eller manglende deler. Kjøpe alle disse fra en garasje eller online deler forhandlere.

3 Strip utsiden av Caprice og inspisere den for rust og skadet eller mangler brikker. Rense rust med sandpapir og erstatte alle manglende eller ødelagte deler med nyinnkjøpte deler fra en garasje eller online deler forhandler.

4 Fjern motoren med en motor heise. Inspisere den for manglende og ødelagte deler, og kjøpe alle de nødvendige utskiftninger. Vaske av rusk å bruke en tannbørste. Dekk alle elektriske deler, luftinntaket og forgasseren med plastposer og sikre dem fast med gummistrikk. Deretter vaske motoren med såpevann og vaske den ned med en hageslange. Pass på at ikke vann kommer inn i sårbare deler dersom motoren, da det kan føre til alvorlige skader. Plasser motoren tilbake inn i rammen av den Caprice og ledninger i bilen. Du må bruke motoren taljen å erstatte det.

5 Maling utvendig deler av Caprice i sin opprinnelige farge. Du kan skaffe maling fra en garasje eller på nettet. Hvis, derimot, trenger du ikke har noen tidligere erfaring males biler, kan du ønsker å få det gjort profesjonelt for å sikre best mulig resultat.

6 Monter Caprice. Slå opp i brukerhåndboken for detaljer. Du kan finne det vanskeligere å montere bilen enn å ta den fra hverandre. Ta deg god tid og les bruksanvisningen nøye.