Slik formaterer du en Micro SDHC-kort på en Cell Phone

Slik formaterer du en Micro SDHC-kort på en Cell Phone


Micro SD-kort har blitt en standard minneformat for mobiltelefoner. HC i micro SDHC står for "høy kapasitet." Disse kortene er et lagringsmedium for musikk, foto, video og andre filer som kan tas opp og / eller spilles på mobile enheter. Micro SD / SDHC-kort krever formatering av enheten før bruk for å etablere riktig type fillagring.

Bruksanvisning

1 Med mobiltelefonen slått av, setter du inn mikro SDHC minnekort i telefonen minnekortsporet. Slå mobiltelefonen på.

2 Naviger til mobiltelefonens "Settings" -menyen. (For eksempel på en Verizon telefon, dette er merket "Innstillinger og Verktøy".)

3 Bla gjennom "Settings" -menyen til du finner et menyelement merket "Memory" eller lignende. Klikk for å åpne menyen.

4 Klikk på "Card Memory" (eller lignende) valg.

5 Hvis menyen presenteres ikke har et bestemt utvalg å slette / formatere micro SD-kort, klikk på "Alternativer". Finn "Format" og klikk for å velge.

6 Bekreft valget. Dette kan kreve at du trykker på "Yes" (for eksempel på en AT & T telefon) eller angi en låsekode (på Verizon telefoner, dette er de fire siste sifrene i mobilnummeret ditt).

7 Vent på en melding om at formateringen er fullført. Deretter kan du ta ut kortet eller la det i telefonen til å lagre data på kortet.

Hint

  • Ulike mobiltelefon leverandører og produsenter kan bruke ulike prosedyrer. Hvis ytterligere støtte er nødvendig, kan du kontakte mobiltelefon leverandøren.
  • Formatere en micro SD / SDHC-kort på en datamaskin kan ikke skape den riktige filstrukturen at mobiltelefonen krever for dataadministrasjon.
  • Formatere et minnekort vil slette alle data på kortet. Før du formaterer, sørge for at det ikke er noen filer (for eksempel bilder eller videoer) som du ønsker å lagre.