Slik fjerner små groper på en motorsykkel Paint Job

Slik fjerner små groper på en motorsykkel Paint Job


Ujevnheter på en motorsykkel maling jobb er lett synlige siden en motorsykkel malte flater er små. Selv en liten grop i maling kan være det viktigste andre legger merke til om motorsykkelens maling jobb. Pits er små prikker i en maling jobb forårsaket av steiner eller annet rusk treffer overflaten. Selv om de ikke kan forebygges hvis du kjører motorsykkelen nedover veien, kan små groper repareres og fjernet.

Bruksanvisning

1 Bruk en 800-korning slipepapir stick pennen til nøye og lett sand hver grop. Sand midten av gropen og bare rundt kantene slik at den nye malingen kan feste seg bedre.

2 Maling hver grop med den lille tuppen av matchende farge touch-up maling penn. Gjelder nok maling for å dekke brønnen, men ikke så mye at det kan kjøres eller danner en vulst av maling som er høyere enn overflaten av det omkringliggende maling. La malingen tørke i 20 minutter.

3 Påfør et tynt lag med klarlakk maling over den nylig rørte opp maling. Dette beskytter lakken og gir en liten mengde glans å matche resten av motorsykkelens maling.

Hint

  • Ikke sand for stor av et område rundt de små groper, eller rørt opp området vil være merkbar når malingen har tørket.