Slik fjerner Rear Window Tint

Fjerne fargetone fra baksiden frontruten er en veldig enkel prosess. Du trenger bare et par ting å gjøre det. Det er enkelt fordi de fleste nyanser ikke la klebrig goo og ikke klamre seg vanskelig til vinduet. Den fargetone fungerer gjennom statisk elektrisitet. Skyggen av fargetone du har vil avgjøre hvor lett det er å sørge for at det hele av. Veldig mørk fargetone er lett å se, men lys fargetone kan være vanskeligere.

Bruksanvisning

1 Finn hjørnet fargetone som er den mest løs på ryggen vinduet. Dette vil hjelpe deg skrelle nyansen off enklere. Hvis det ikke er en løs ende på ryggen vinduet, kan du nøye klippe en spalte i hjørnet fargetone og skrape opp en slutt med et barberblad.

2 Ta tommelen og pekefingeren eller et par spisstang og ta tak i den løse hjørne. Herfra sakte og forsiktig dra i fargetone. Gjør det raskt vil rive fargetone og forårsake Stray stykker å bo på vinduet.

3 Skrell fargetone av til den største delen, eller det meste av det, er helt av.

4 Inspiser vinduet tilbake for bortkommen stykker som ikke kom av og få opp under dem forsiktig med barberblad. Når de er løs nok, ta dem med fingrene eller tang og fjerne dem.

5 Sjekk alle hjørner og få de kantene på alle fire sidene av ryggen vinduet. Stray stykker kan skjule fra deg, og de er vondt å gå av når du ikke har de riktige verktøyene på deg.

6 Vask av back-vinduet. Dette vil bidra til å løsne opp noen streif biter av fargetone du kan ha gått glipp av, samt bidra til å få ut noen klissete igjen fra den fargetone, selv om det ikke skulle være noen. Tint er virkelig ikke klissete --- det fungerer stort sett gjennom statiske reaksjoner.