Slik fjerner Power Steering Pump Fra en 2001 Dodge Durango

Slik fjerner Power Steering Pump Fra en 2001 Dodge Durango


Servostyring pumper ble først brukt i de tidlige 1950-tallet, men ble ikke vanlig på biler inntil 1970-tallet. Servostyring pumper gir bistå til sjåføren, noe som gjør bilen ratt mye mindre arbeid. Dodge Durango bruker en tradisjonell pumpe hydraulisk servostyring som opererer med en drivreim. Lær hvordan du fjerner servostyring pumpe i 2001 Durango, uavhengig av motorkonfigurasjon.

Bruksanvisning

1 Slå bilen av og la motorrommet kjøle seg ned i minst 30 minutter. Motorkomponenter, inkludert belter, kan være svært varm like etter bruk.

2 Ta av servostyring belte fra pumpen. Løft beltet over skivene og la det henge fra annet tilbehør. Noen Durango motorer har et eget belte for tilbehør, andre har en belte som driver alt.

3 Plasser renne pannen under servostyring pumpe for å fange væskestekefettet. Bruk tang til å fjerne de to slanger festet til pumpen ved å ta av klemmene. La væsken renne ned i pannen i 10 til 15 minutter, til drypping stopper. Dekk til åpningene for hver slange for å hindre at forurensninger kommer inn.

4 Bruk pipenøkkel til å fjerne de tre festeboltene som fester servostyring pumpe. Skyv pumpen ut av festet.

Hint

  • Bruke et oppløsningsmiddel som flytende skiftenøkkel for å bidra til å løsne boltene, hvis de er for trange til å fjerne.