Slik fjerner og installer Brake Booster i en 1987 Jaguar XJ6

Bremsen booster på en 1987 Jaguar XJ6 bruker vakuum fra motoren for å skape ekstra press for bremsesystemet. Når booster mislykkes, vil Jaguar bli vanskelig å kjøre, og du står overfor større risiko å få av i en ulykke. For å løse problemet, må bremseforsterker som skal fjernes fra bilen og erstattes med en ny en. Jobben tar ca 2 timer for erfarne hjemme mekanikk.

Bruksanvisning

1 Åpne opp motorrommet på Jaguar. Unbolt master sylinder fra bremse booster med en fastnøkkel. Trekk ut vakuum linje på booster med hendene. Fjern gummiplugger plassert på sidene av pedalen boksen like aktenfor brems booster med hendene.

2 Sett nebbtang i hullene fra gummiplugger. Fjern gaffelbolten innsiden av pedalboks med nebbtang.

3 Unbolt brems booster fra braketten på pedalboks med 3/8-inch skralle og socket. Trekk master sylinderen ut av brems booster og legg den forsiktig til side, litt flexing hardbremseslanger i prosessen. Trekk brems booster ut av braketten og bort fra bilen.

4 Naviger erstatning brems booster på braketten slik at booster sammenhengen går inn i pedal. Bolt booster til braketten med 3/8-inch skralle og socket.

5 Installer gaffelbolten inn bremsen booster kobling inne i pedal med nebbtang. Trykk inn gummiplugger på boksen. Bolt master sylinder til brems booster med en fastnøkkel, og skyv vakuum slangen på booster.