Slik fjerner og erstatt den aksel i en 1994 Jeep Grand Cherokee LTD

Forakselen på en 1994 Jeep Grand Cherokee LTD er en viktig del av drivverk. Ikke bare drive forhjulene, det gjør at du kan gå stein krypende hvis du ønsker. Disse foraksler kommer i varierende grad av styrke, og hvis du ønsker å bytte ut foraksel med en ny en som er sterkere, må du først fjerne den gamle. Denne prosessen bør ta et par timer å gjøre riktig, men du kan gjøre det hjemme.

Bruksanvisning

1 Løft fronten av Jeep Grand Cherokee med jekken og sette aksel og chassis på bukker. Ta av forhjulene med dekk jern og satt dem ut av arbeidsområdet.

2 Unbolt de fremre bremsekalipere fra akselen med 1/2-inch skralle og socket, så henger dem ved undersiden av chassiset med mekanikk wire. Unbolt drivakselen fra akselen med en fastnøkkel. Unbolt svaie bar fra akselen med 1/2-inch skralle og socket.

3 Unbolt støtdempere og sporlinjen fra forsiden av akselen med 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Sett jekken under akselen og løfte den av stands. Unbolt kontrollarmene fra akselen med 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Trekk akselen ut fra under Grand Cherokee med jack.

4 Skyv den nye akslingen under forhjulsoppheng med jack, deretter legge kontrollarmene til den nye akslingen med 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Installer sway bar koblinger, drivaksler, sjokk, og spor bar i motsatt rekkefølge av demontering, med 1/2-inch skralle og socket og en fastnøkkel.

5 Bolt kalipperne til utskiftings aksel med 1/2-inch skralle og socket. Installer forhjulene med dekk jern, så ta Jeep av bukker med jekken.