Slik fjerner Maxima Tåkelys

Hvis din Nissan Maxima er utstyrt med tåkelys og du bor i en ekstremt tåkete klima, må du kanskje fjerne pærene og erstatte dem på et tidspunkt. Tåkelysene er plassert i nedre hjørner av bilens front end rundt støtfanger, atskilt fra hovedlykter. Vær oppmerksom på at denne fremgangsmåten for fjerning er primært for modeller laget siden 2002. Prosessen vil variere for tidligere modeller, så ta kontakt med brukerhåndboken eller snakke med din mekaniker.

Bruksanvisning

1 Fjern de tre monterings festene for plastdekselet skjuler tåke-lys kontakt; Dette inkluderer en Phillips skrue, en bolt som bør kreve en 10 mm fastnøkkel og "pop" kontakt som du kan fjerne med en flat skrutrekker.

2 Trekk plastpanelet ned for full tilgang til tåke-lys montering. Du trenger ikke å fjerne dette panelet fra bilen.

3 Skru de to festemutterne på tåke lys montering bruker samme størrelse skiftenøkkel som før; må du kanskje legge til en utvidelse. Koble de elektriske kontaktene.

4 Skyv lys montering forsiktig ut av huset; holde på den fremre enden av lyset med en hånd mens du dytter den ut bakfra med den andre.

5 Slå kompet på tåke-lys forsamlingen mot klokken for å fjerne den og få tilgang til pære.

6 Trykk ned på den lange enden av pæren er festeklipset - enden med L form holdes på plass av en krok - med flat skrutrekker til å koble pære fra tåke-lys backing. Trekk bort den hvite skjerming fra ledningen.

Hint

  • Installere erstatning tåkelys er det motsatte av installasjonen.