Slik fjerner maling fra baklys

Hvis du noen gang i en fender-bender, eller hvis du bare males eller berører opp noen riper på bilen din, er det en mulighet for at maling vil ende opp på baklysene. Hvis du er i stand til å få det mens det er fortsatt vått, trenger du bare en tørr klut. Men hvis malingen har hatt tid til å tørke, må du gjøre litt mer arbeid. Heldigvis kan det bli fjernet. Siden baklykter klø ganske lett på de fleste biler, fjerne maling fra dem tar litt omsorg.

Bruksanvisning

1 Vask området rundt baklyktene med såpe og vann. Bruk en naturlig svamp til å vaske bilen, slik at du ikke skaper riper på overflaten av baklysene eller i klarlakk på maling rundt baklyktene. Prøv å fjerne så mye skitt og rusk som mulig fra baklykter.

2 Tørk området du nettopp vasket med en ren bomull håndkle.

3 Plasser en liten mengde poleringsmiddel på puten av bufferen og arbeide poleringsrondell over baklyktene uten å snu buffer på. Gjør noen små sirkler med poleringsrondell. Deretter slår bufferen på den laveste innstillingen og fortsette å arbeide bufferen rundt i en sirkelbevegelse på baklykter (spesielt over malte området). Ikke legg press på buffer. I stedet la poleringsmiddel og buffer forsiktig fjerne malingen.

4 Rengjør området med en ren bomullsklut når du er ferdig polering. Det kan fortsatt være flekker av maling som ikke vil gå av med poleringsmiddel og buffer, eller områder som du ikke kan komme med en buffer.

5 Spray detaljering leire smøremiddel over en gjenværende malt overflate på halen lys. Gni detaljering leire over malte områder du ikke kunne komme med en buffer. Gni leire frem og tilbake (ikke i en sirkelbevegelse). I begynnelsen kan du føle litt motstand. Dette er leire begynner å fjerne maling fra overflaten. Motstanden skal minske som malingen kommer av baklyktene.