Slik fjerner hardt vann flekker fra Car Windows

Slik fjerner hardt vann flekker fra Car Windows


Hardt vann merker utvikle seg på bilvinduene fra vann igjen til tørk på glasset i solen. Hardt vann inneholder jern, kalsium og andre mineralske stoffer som danner hvite merker på glass når de tørker. Solen baker disse mineralene på glasset; jo lenger de forblir, desto vanskeligere er det å fjerne. Rengjør vann merker fra bilvinduene så snart du oppdager dem.

Bruksanvisning

1 Blande en oppløsning av en del vann og to deler hvit eddik i en bøtte. Den sure egenskaper i eddik spise bort på de harde mineralforekomster, noe som åpner for enklere fjerning.

2 Påfør eddik løsning på hardt vann flekker på bilvinduene med en stor svamp. La eddik vask å forbli på vann merker i fem minutter.

3 Gni flekkene forsiktig av med en stor svamp eller myk klut. Påfør mer av eddik løsningen hvis flekkene er vanskelig å vaske av.

4 Skyll bilvinduene med friskt vann fra en bøtte eller hageslange. Fjern alle eddik løsningen fra vinduene og maling på bilen.

5 Tørk bilen vinduer tørke med en myk, ren klut. Bruk en annen klut som hver og en blir våt. Fjern all fuktighet fra vinduene.

Hint

  • For hardt vann flekker ikke fjernes med eddik vask, prøv en kjemisk produkt. Spør din lokale auto deler butikken profesjonell for et produkt utviklet for å fjerne hardt vann merker fra bilvinduene.