Slik fjerner frontruten Tint

Vindu fargetone kan legge en fin stil til en sportsbil eller gi deg skygge fra solen; Men over tid nyansen kan begynne å svekkes, noe som gjør det vanskelig å se ut frontruten. Du kan fjerne vinduet tint selv med noen husholdningsartikler, spare penger, fremfor å sende bilen til en auto shop.

Bruksanvisning

1 Koble klær dampbåt til det elektriske skjøteledning for å sikre den når kjøretøyet. Koble skjøteledningen i en stikkontakt.

2 Fyll klær dampbåt med vann, og deretter sette dampbåten til høyeste innstilling og la den varmes opp.

3 Hold dampbåt munnstykket på hjørnet av frontruten og la dampen satt i et sekund før du legger merke til nyansen limet begynner å løse seg opp.

4 Begynne å skrape en del av fargetone med en plast spatel for å løsne kantene. Bruk av plastsparkel vil hjelpe deg å unngå å skrape frontruten.

5 Trekk filmen bort fra frontruten mens dampende selvklebende bakside av. Baksiden er klissete, så mer vanndamp kan være nødvendig i noen flekker. Trekke tint sakte, bør du være i stand til å trekke begge lagene ut på en gang.

6 Fortsett dampende limet av frontruten og skraping limet med slikkepotten til vinduet er klar av alle lim og fargetone.

7 Rengjør frontruten med vindu renere og et håndkle.

Hint

  • Hvis du planlegger å ta i bruk ny frontrute farge på bilen din, må du huske å sjekke statlige lover om mengden av fargetone du lovlig kan bruke.