Slik fjerner Fender på en Ford F-250

Slik fjerner Fender på en Ford F-250


Det kan være en rekke grunner til å koble fra en av foran fendere på din Ford F250 pickup lastebil. Fender kan ha blitt skadet i en kollisjon og trenger reparasjon eller erstatning. Det kan også trenge maling eller rust fjernes mens resten av lastebilen ikke. Fender er montert på plass med flere fester, og du kan dårlig skade det hvis ikke fjernet riktig. Dette kan ta minst to personer.

Bruksanvisning

1 Løft opp panseret og støtte det med en rekvisitt som en stor stokk. Ta av lastebilens støttestag ved å løsne klemmene med en liten skrutrekker og kraftig lirke den ut.

2 Ta ut husene for frontlykter og blinklys. Dra opp utløser klipp for frontlykter og koble de elektriske kontaktene, og deretter fjerne festeskruene for blinklyshuset og skyv den forover og ut av lastebilen.

3 Koble fra grillen. Fjern plast trim panel på toppen av forsamlingen ved å fjerne sine underordnede, fjern de fire øvre festeskruer, løsne den nedre halvdelen klipp og trekk den ut.

4 Skru ut skruene for sprutdeksel i fender godt og fjern det. Fjern stigbrettet hvis en er utstyrt.

5 Fjern boltene og stopperne forbinder fender til rocker panel og radiator støtte, åpne døren og fjern døren søyle boltene og deretter fjerne de øvre boltene langs motorrommet kanten. De fleste av disse boltene krever en umbraconøkkel.

6 Ta av fender og flytte den bort fra lastebilen. Ha en assistent støtte fender når du tar den for å unngå skade på lastebilens andre paneler.

Hint

  • Hvis fender ikke kommer seg lett, betyr det minst en feste er fortsatt festet. Finn og koble denne lås, og ikke prøve å tvinge fender av.