Slik fjerner et dekk fra en Harley-Davidson Ultra Classic

Slik fjerner et dekk fra en Harley-Davidson Ultra Classic


Fjerne et hjul fra en Harley-Davidson Ultra Classic touring motorsykkel kan være nødvendig for en rekke årsaker: En flat dekk kan trenge en oppdatering, eller erstatning dekk trenger installasjon, eller et hjullager trenger reparasjon. Uansett årsak, ta av bakhjulet på en Harley-Davidson Ultra Classic vil nødvendig jekke opp Ultra Classic. Sikkerhet bør være målet for dette prosjektet. Ta deg god tid og regner med å bruke minst 30 til 60 minutter å fullføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

Fjern forhjulet

1 Jack Ultra Classic opp med en motorsykkel heis så forhjulet er ut av bakken.

2 Løsne begge monterings festene på forsiden bremsekalippernes med en sekskantnøkkel. Ta ut disse festene og trekk bøylen opp og av bremsen rotoren. La caliper å nøye henge ved sin hydraulikkslange linje.

3 Løsne og ta av frontakselmutteren med en stor SAE skralle. Trykk ut akselen med en gummihammer og plasser akselen på et rent og tørt sted.

4 Fjern hjulet fra mellom forgaffel. Du må kanskje slippe ut luft av dekket for å oppnå dette.

Fjern Bakhjuls

5 Jack Ultra Classic bakenden opp med en motorsykkel heis. Slipp og ta til høyre Aske ved å vri den indre kausjon festene en kvart omdreining mot klokken. Flytt denne Aske bort fra arbeidsområdet.

6 Løsne og fjern bakre akselmutteren med en skralle. Trykk ut bakakselen med en gummihammer. Plasser akselen på et rent og tørt sted.

7 Trekk hjulet for å frigjøre den fra bakbremsen caliper. Tillate hjulet å falle forover i den bakre svingarmen mot forsiden av motorsykkelen. Slip drivremmen av sin skivene.

8 Fjerne hjulet fra innsiden av svingarmen.

Hint

  • Vurdere å invitere over en venn til å hjelpe med denne oppgaven.
  • Sørg for at motorsykkelen er stabil etter å jekke opp den fremre eller bakre enden.