Slik fjerner en Starter Fra en 1996 Jeep Grand Cherokee

Du får klar for arbeid, barna er rastløs, kaffe sølt på skjorten din og nå, din 1996 Jeep Grand Cherokee vil ikke starte. Faktisk vil det ikke gjøre noe, men la hørespill, så du vet det ikke er batteriet. Sjansene er det er din forrett. Endre startmagnet selv er raskt, enkelt og rimelig.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen fra den negative polen på batteriet. Løft bilen med jekken og støtte det sikkert med jack stands. Det er klare støttefestene under jeep som er laget spesielt for å støtte bilen på bukker. De er glatte stykker av metall.

2 Merk og merke ledninger på terminalen på startmotoren og solenoid. Magnet ritt piggyback på startmotoren, og begge må fjernes. Det er en god praksis å erstatte begge samtidig siden de er hovedsakelig solgt på den måten. Unbolt ledningene når du har lagt merke til som går der. Startmotoren er på passasjersiden, under din Jeep.

3 Fjern startmotoren festeboltene. Det er to ligger nær bunnen av startmotoren. Startmotoren vil trekke helt ut av sin bolig når den nedre starteren festeboltene er fjernet.

4 Installasjonen er det motsatte av fjerning. Etter å ha lagt merke til hvilke ledninger er koblet der gjør installasjonen til en lek. Trygg fjerning av bukker og senke bilen.

Hint

  • Pass på at den negative kabelen på batteriet terminalen har vært disconnected.Never arbeid på en varm motor.