Slik fjerner en Mirror Knob på dørpanelet av 1996 VW Golf

Speilet rattet på en 1996 Volkswagen Golf ligger nær sentrum av dørpanelet, like foran døren pull cup. Denne knott er en del av speilet bryteren og ikke kan skiftes ut separat. Å erstatte en ødelagt eller feil speil knott, må du bytte hele speilet bryterenheten som en enhet. Mirror bryterheter er tilgjengelige nytt fra forhandlere lisensiert Volkswagen, men kan også kjøpes brukt fra de fleste lokale bilbransjen resirkulering.

Bruksanvisning

fjerning

1 Stikk en skrutrekker inn festeklipsene i forkant av interiøret dørhåndtaket trim stykke. Lirk festeklipsene ut av hullet mens du trykker på dørhåndtaket trim stykke fremover. Ta av dørhåndtaket trim stykke fra dørhåndtaket.

2 Koble speilet bryter.

3 Frigjøre speil bryter låsetappene med en flat skrutrekker og fjern speilet bryterenheten.

Installasjon

4 Rett inn den nye speilbryteren montering med festespor i dørhåndtaket og trykk ned på bryterenheten til den kommer på plass.

5 Koble speilet bryter.

6 Sett dørhåndtaket trim brikke på plass på dørhåndtaket og trykke på det til det klikker på plass. Test det nye speilet bryteren for å kontrollere at den fungerer som den skal.

Hint

  • Dørhåndtaket trim brikke er delikat og kan bryte enkelt; ikke tvinge den løs. Påfør forsiktig og jevnt trykk med en flat skrutrekker til å fjerne det.