Slik fjerner en Mercruiser Alpha One outdrive

Den Mercruiser Alpha 1 hekkaggregat er en kombinasjon innenbords og utenbords stasjonen. Motoren er plassert innenbords, og leverer strøm gjennom en sjakt som går gjennom akterenden til outdrive. I tilfelle av en vannlekkasje eller sammenbrudd i motoren, må outdrive fjernes.

Bruksanvisning

1 Koble fra speedometer slangen. Det ligger under eksos belgen. Hvis tilkoblingen er kvinne, presse koble knappen på siden. Hvis tilkoblingen er mann, rotere slangen ca 45 grader. Arbeid det løs nøye.

2 Senk stasjonen og legg den i forovergir. Pass på at stasjonen er engasjert ved å dreie propellen. Koble fra batteriet og spin off propellen.

3 Fjern de to plasthetter på trim-sylinder stang. Fjern festeringer med en flat skrutrekker.

4 Pound trim-sylinder stang med en gummihammer, slik at det stikker ut ca 3 inches. Trekk stangen ut noen flere inches; ikke trekk den helt fri for outdrive.

5 Plasser en outdrive kurven under skeg å holde stasjonen nivå. Fest outdrive i handlekurven. Fjern alle unntatt én av de seks nøtter fra den klokkehuset stud med en pipenøkkel. La den siste mutteren løs; slå den for hånd.

6 Fjern den siste mutteren og trekk outdrive rett ut. Den outdrive må holdes stabil på vognen. La trim sylindere skyve ut og ned.