Slik fjerner en '67 Camaro Front Clip

Slik fjerner en '67 Camaro Front Clip


For å fjerne front klippet fra en 1967 Camaro, er det nyttig å først forstå hva som utgjør de delene som utgjør den fremre klemmen. Panseret, støtfangeren foran, core støtte og de indre og ytre fendere på både fører- og passasjersiden av bilen utgjør denne komponenten. Enten reparere ulykke skade eller restaurere bilen, er det ofte nyttig å fjerne front klippet, særlig ved reparasjon eller rengjøring hardt å nå steder på motoren.

Bruksanvisning

1 Finn og fjern skruene som fester frontlykter i 1967 Camaro til grillen. Trekk sine kontakt ledninger. På grillen, innfelt ca 1/4 tomme, vil du finne skruene som montere grillen til nesen av bilen. Fjern disse skruene, og trekk gitteret ut av grillen cover av kjøretøyet. Unbolt bilens tåkelys ved å fjerne de beslag som sikrer dem fra undersiden av støtfangeren, deretter unbolt støtfanger seg selv ved å skru støtfanger brak plassert på rammen og tilgjengelig fra under Camaro.

2 Bruk 1/2-tommers stasjon socket satt til å fjerne den nedre air dam. Ved å se under bilen, vil du se fire boltene som fester air dam til kjernen støtte i sentrum og air dam til fendere på hver side.

3 Unbolt panseret av Camaro ved hjelp av pipenøkkel til å fjerne boltene som fester baksiden av hetten til panseret hengslene. Ha en assistent holde panseret mens du unbolt det, og ta av hetten. Koble fra og unbolt vaskemaskinen flaske, batteribrett og kjølevæske reservoaret fra innsiden av motorrommet. Disse delene er boltet til de indre fendere og må fjernes for å få tilgang til og fjerne fendere.

4 Unbolt de indre fendere fra utsiden av bilen ved å nå inn i hjulbrønn med pipenøkkel og unbolting festene som fester innerskjerm til den ytre fender og bilens ramme. Trekk innerskjerm ut gjennom hjulbrønnen når boltene har blitt fjernet. Bruk samme fremgangsmåte for å fjerne det motsatte innerskjerm.

5 Åpne fører- og passasjersiden dørene på bilen. Se forbi hengslene i døren, og du vil se boltene som monterer de ytre fendere til kroppen av kjøretøyet. Fjerne disse boltene på begge sider av bilen. For å fjerne boltene som montere fenderen til nesestykket av Camaro, kommer inn i hjulbrønnen mot fronten av bilen, hvor fronten av fender og nesestykket av bilen møtes. Det er tre bolter her for å bli fjernet på hver side av bilen. Til slutt, fjerne boltene som du finner på den indre kanten av fender. Disse sikre fender til fender støtte av rammen.

6 Trekk løsnet fendere av Camaro, så unbolt nesen stykke fra kjernen støtte ved å fjerne boltene som ligger til venstre og høyre for panseret låsen. Fjern boltene fra undersiden av bilen som fester den nedre del av nesestykket til kjernen støtte, deretter løfte nesestykket opp og ut av kjernestøtten.

7 Tapp kjølevæske ved å koble den nedre radiatorslangen. Når kjølevæsken har sluttet å strømme, fjernes den øvre radiatorslange fra mellom motor og radiator ved å skru av kompresjonsbåndet med en skrutrekker. Det er to bolter som holder kjernen støtte og radiator til frontramme horn av bilen, tilgjengelig fra undersiden av bilen. Fjern disse boltene med pipenøkkelen, og deretter har en assistent hjelp løfte kjernen støtte av av rammeskinnene.

8 Skru fra hverandre fender støtte skinner fra kroppen av bilen. De fender støtteskinner er plassert på fører- og passasjersiden av bilen brannmur på baksiden av motorrommet. Panseret hengsler er montert ved siden av disse støtteskinner. Fjerne bæreskinnene for å fullføre fjerningen av det fremre klippet av bilen.

Hint

  • Bruk plast baggies merket med plasseringen av beslagene du har fjernet. Dette er for å trygt lagre og dele muttere og bolter for å gjøre monteringen lettere senere.