Slik fjerner du en Stuck Smart Tast inn en Infiniti

Slik fjerner du en Stuck Smart Tast inn en Infiniti


Mens en fast tenningsnøkkelen er ikke et vanlig problem på veldig mange biler, kan det skje med nesten hvilken som helst type bil. Hvis dette skjer med smarttasten for din Infiniti kjøretøy, er det en rekke ting du kan gjøre for å forsøke å ta ut nøkkelen. Dette vil tillate deg å bruke nøkkelen på nytt uten å skade verken nøkkel eller tenningen sylinder rundt det.

Bruksanvisning

1 Jiggle nøkkelen i begge retninger, snu den både til det ekstreme høyre og til venstre. Forsøk å trekke nøkkelen ut i begge posisjoner.

2 Sørg for at bilen er godt i parkeringsposisjon. Hvis bilen din ikke er i parken eller hjulene er aktiv, kan ikke nøkkelen ut av tennings i noen tilfeller.

3 Vri rattet hardt på både venstre og høyre for å sørge for at hjulene er ikke fast i en posisjon som hindrer deg fra å snu bilen av og fjerne nøkkelen. Du kan også slå parkeringsbremsen på hvis du er på en fortauskant eller en bakke.

4 Spray nøkkelen og sylinder med smøremiddel for å forsøke å trekke den ut med mindre friksjon.

5 Hold en pose med is på tasten for å forsøke å få det til å trekke seg sammen. Det kan ha utvidet på grunn av varmen fra overforbruk.