Slik fjerner den Starter Fra en 1994 Chevy S10 2X4

Startmotoren i 1994 Chevy S10 pickup spinner motoren med elektrisk strøm fra batteriet for å bygge kompresjon i motoren. Hvis start i S10 er å dra eller lage støy, fjerne starteren og testing er det det beste utgangspunktet. De fleste auto-deler butikker vil benk-teste starteren for deg hvis du tar det ut av lastebilen og bringe det inn, og de fleste butikker vil gjøre det gratis.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på S10 og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten med en skiftenøkkel og ta den negative batterikabelen fra batteriet terminalen.

2 Løft den fremre enden av din S10 med en jekk og støtte det med et sett av jack stands. Plasser bukker under ramme rails eller hjuloppheng foran, senk deretter kontakten til lastebilen sitter trygt på tribunen.

3 Finn startmotoren på passasjersiden av motoren fra under S10 lastebil. Finn de to elektriske tilkoblinger på baksiden av starteren. Ved hjelp av en socket og skralle, fjerne mutteren på "B" terminal skyv ledningen og kontakten utenfor terminalen.

4 Finn og koble den andre kontakten fra "S" kontakten på baksiden av starteren. Flytt til forsiden av startmotoren og finn de to festeboltene som tråden opp gjennom starteren og inn i motorblokken. Fjern boltene med en socket og skralle.

5 Senk starter ned fra motoren og trekk den ut fra under S10 pickup.